Over ons


In 1989 is S.C.S. door mij gestart met de gedachte om in de regio Krimpenerwaard e.o. het bedrijfsleven te voorzien van een schoonmaakservice die geschoeid is op maatwerk. Vanuit mijn achtergrond in de zorg streefde ik een volledige ontzorging na voor ondernemers op het terrein van hun schoonmaakonderhoud.

De pijlers waarop mijn bedrijfsvisie geënt is:
• Per pand een op maat opgesteld schoonmaakbestek. Hierin een volledig overzicht van de werkzaamheden en de benodigde frequenties.
• Per pand een vaste medewerk(st)er van S.C.S. in eerste lijn aanspreekpunt voor de klant.
• Ik vorm zelf met mijn echtgenoot het aanspreekpunt buiten de werkvloer met iedere klant.
• Ieder personeelslid geniet een korte interne opleiding voor haar/zijn te verzorgen pand.

Gedurende enkele weken werk ik duaal met mijn personeelsleden het opgestelde schoonmaakbestek uit. Dit garandeert een optimale continuïteit van de benodigde werkzaamheden. De afgelopen 25 jaar hebben uitgewezen dat deze formule uitermate wordt gewaardeerd door al mijn opdrachtgevers. Tot op heden is een zakelijke relatie nog nooit beëindigd op basis van onvoldoende kwaliteit. Optimale verzorging van de werkzaamheden en een open directe communicatie met de klanten liggen hieraan ten grondslag.

Het totaalpakket dat ik de opdrachtgevers aanbied bestaat uit de volgende diensten.
• Dagelijks en periodiek schoonmaak onderhoud aan panden
• Glasbewassing door volledig gecertificeerde glazenwasser
• Vloeronderhoud voor zowel harde als zachte vloerafdekkingen door gecertificeerd personeel
• Textielservice voor het intern te gebruiken bedrijfslinnen.
• Gewenste adviezen voor de opdrachtgever op het gebied van benodigde materialen en/of producten.

In de loop van de jaren is S.C.S. gegroeid tot een onderneming die alom gerespecteerd wordt om haar kwaliteit, persoonlijke benadering en haar alleszins redelijke tarieven.

In samenwerking met mijn ca. 14 werkneem(st)ers tracht ik dit te behouden voor mijn huidige klantenkring en aan te gaan bieden aan nieuwe opdrachtgevers.

Ik nodig een ieder uit die geïnteresseerd is in de verzorging van het schoonmaakonderhoud van haar/zijn pand door mijn schoonmaakonderneming. Ik sta met mijn team ten alle tijden klaar om u op te nemen als gewaardeerde klant binnen mijn reeds bestaande klantenkring.

Mary Boon
Directrice S.C.S.

© COPYRIGHT 2015-2023 - SCS STAR CLEANING SERVICE

Made with door Heslu Transfertechniek